/v1/ui/views/items/1-3508684.json?client=yle-areena-web&language=fi&v=10 |
---|
Analytics {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "radio.program_details.1-3508684.historiasarjoja_kuinka_sokeriherneet_hullaannuttivat_ranskan_makupaloja_gastronomian_historiasta_aurinkokuninkaan_ajalta"
}
}
} |
Header Card Description: Ranskalaisen gastronomian historia muuttui ratkaisevasti Aurinkokuninkaan aikana, 1600-luvulla. Silloin Ranska lähti selkeästi omille teilleen ja erottautui muun Euroopan vielä keskiaikaisesta ruokaperinteestä. Renessanssin ruoka-ajattelu ylhäisille ja alhaisille sopivine ruokalajeineen oli edelleen kunniassaan.
Tähän aikakauteen johdattelee meidät omassa keittiössään ja yrttitarhassaan, gastronomisista luennoistaan ja ruokailloistaan tunnettu Jarmo Kehusmaa, ranskan kielen opettaja ja ranskalaisen gastronomian tutkija.
Toimittaja: Sini Sovijärvi.
Kuva: Yle Uutiset Grafiikka Card JSON{
"controls": [
{
"destination": {
"type": "series",
"uri": "yleareena://items/1-1582483"
},
"icon": {
"id": "chevron-left",
"version": "1750676272"
},
"style": {
"iconPosition": "left",
"variant": "tertiary"
},
"tag": "series",
"title": "Historiasarjoja",
"type": "navigator"
},
{
"audience": {
"authenticated": false
},
"destination": {
"authentication": [
"yle-api"
],
"uri": "https://areena.api-test.yle.fi/v1/ui/controls/play/1-3508684?language=fi&v=10&client=yle-areena-web"
},
"tag": "play",
"type": "reference"
},
{
"audience": {
"authenticated": true
},
"destination": {
"authentication": [
"yle-api"
],
"uri": "https://areena.api-test.yle.fi/v1/ui/controls/play/1-3508684?language=fi&v=10&client=yle-areena-web"
},
"tag": "play",
"type": "reference"
},
{
"analytics": {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "radio.share"
}
},
"pageload": {
"comscore": {
"countername": "radio.share",
"yle_ui_language": "fi"
}
}
},
"destination": {
"type": "program",
"uri": "yleareena://items/1-3508684"
},
"functionality": {
"id": "share"
},
"icon": {
"id": "share",
"version": "1750676272"
},
"style": {
"iconPosition": "left",
"variant": "tertiary"
},
"title": "Jaa ohjelma",
"type": "activator"
},
{
"analytics": {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "login"
}
},
"pageload": {
"comscore": {
"countername": "login",
"yle_ui_language": "fi"
}
}
},
"audience": {
"authenticated": false
},
"backgroundColor": "#00000000",
"functionality": {
"id": "login"
},
"icon": {
"id": "icon-favorite-off",
"version": "1750676272"
},
"style": {
"iconPosition": "left",
"variant": "tertiary"
},
"title": "Lisää omalle listalle",
"type": "activator"
},
{
"audience": {
"authenticated": true
},
"destination": {
"authentication": [
"yle-api"
],
"uri": "https://areena.api-test.yle.fi/v1/ui/controls/favorites/1-1582483?language=fi&v=10&client=yle-areena-web"
},
"type": "reference"
}
],
"description": "Ranskalaisen gastronomian historia muuttui ratkaisevasti Aurinkokuninkaan aikana, 1600-luvulla. Silloin Ranska lähti selkeästi omille teilleen ja erottautui muun Euroopan vielä keskiaikaisesta ruokaperinteestä. Renessanssin ruoka-ajattelu ylhäisille ja alhaisille sopivine ruokalajeineen oli edelleen kunniassaan.\r\n\r\nTähän aikakauteen johdattelee meidät omassa keittiössään ja yrttitarhassaan, gastronomisista luennoistaan ja ruokailloistaan tunnettu Jarmo Kehusmaa, ranskan kielen opettaja ja ranskalaisen gastronomian tutkija.\r\n\r\nToimittaja: Sini Sovijärvi.\r\n\r\nKuva: Yle Uutiset Grafiikka",
"image": {
"id": "13-1-3508684",
"version": "1738158166"
},
"labels": [
{
"formatted": "43 min",
"priority": 0,
"raw": "PT2592S",
"rawType": "duration",
"type": "duration"
},
{
"formatted": "julkaistu\nma 15.8.2016",
"priority": 1,
"raw": "2016-08-15T12:10:00+03:00",
"rawType": "date",
"type": "releaseDate"
},
{
"formatted": "käynnistyskerrat\n195",
"priority": 1,
"type": "generic"
},
{
"formatted": "Kuunneltavissa ulkomailla",
"priority": 2,
"type": "generic"
},
{
"priority": 2,
"raw": "world",
"type": "region"
},
{
"priority": 2,
"raw": "audio",
"type": "mediaType"
}
],
"presentation": "onDemandCard",
"type": "card"
} |
Tabs Tab 1 of 1
Tab JSON{
"analytics": {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "radio.program_details.1-3508684.historiasarjoja_kuinka_sokeriherneet_hullaannuttivat_ranskan_makupaloja_gastronomian_historiasta_aurinkokuninkaan_ajalta.untitled"
}
},
"pageload": {
"comscore": {
"countername": "radio.program_details.1-3508684.historiasarjoja_kuinka_sokeriherneet_hullaannuttivat_ranskan_makupaloja_gastronomian_historiasta_aurinkokuninkaan_ajalta.untitled",
"yle_id": "1-3508684",
"yle_ui_language": "fi"
},
"yle": {
"areena_view_type": "program-page",
"id": "1-3508684"
}
}
},
"content": [
{
"analytics": {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "radio.program_details.1-3508684.historiasarjoja_kuinka_sokeriherneet_hullaannuttivat_ranskan_makupaloja_gastronomian_historiasta_aurinkokuninkaan_ajalta.untitled.similar"
}
},
"player_context": {
"yle": {
"ptype": "rec"
}
}
},
"audience": {
"subAccount": false
},
"controls": [],
"filters": [],
"presentation": "cover-strip",
"source": {
"authentication": [
"yle-api"
],
"uri": "https://areena.api-test.yle.fi/v1/ui/content/list?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.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.JVafdIKck1EAAjMKSE2nkozLZl4I37fSdaZ-7oDLEgc&crop=20&language=fi&v=10&client=yle-areena-web"
},
"style": {
"image": "1:1",
"layout": "horizontal",
"size": "medium"
},
"title": "Kuuntele myös",
"type": "list"
}
],
"type": "tab"
} |
Title Historiasarjoja: Kuinka sokeriherneet hullaannuttivat Ranskan - Makupaloja gastronomian historiasta Aurinkokuninkaan ajalta |
Type view |